Σχετικά με Εμάς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Με αγάπη και μεράκι η οικογένεια Φώτου ξεκίνησε την επεξεργασία και το εμπόριο ξηρών καρπών στις αρχές του ’80. Ήταν τότε που στο Σέσκλο Μαγνησίας έγινε το πρώτο βήμα, από τον Απόστολο και την σύζυγό του Καίτη, και σήμερα με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζει τη λειτουργία της επιχείρησης ο γιος τους Γιώργος με τη σύζυγό του Βάσω.

Οι ίδιοι στηρίζοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προτιμώντας τις πιο αγνές πρώτες ύλες για τη διατροφή της δικής τους οικογένειας, προσφέρουν προϊόντα που πλαισιώνουν τη μεσογειακή διατροφή και εμπλουτίζουν όλα τα γεύματα της ημέρας.

Φρεσκοκαβουρδισμένοι ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες δημητριακών, όσπρια, αρωματικά μπαχαρικά και χειροποίητες σοκολάτες είναι πλέον διαθέσιμα στο πρώτο φυσικό τους κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Βόλου αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα που μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Έτσι, καταφέρνουν να εξυπηρετούν με συνέπεια και αφοσίωση το κοινό τους στη λιανική αλλά και τη μακροβιότερη πελατεία τους στη χονδρική, διανέμοντας τα φρέσκα προϊόντα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σε μια εποχή που όλα κινούνται πολύ γρήγορα, η αποστολή της οικογένειας Φώτου είναι να διατηρήσει το όνομα τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να χάσει ούτε λίγο από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Γνωρίστε τα φρέσκα προϊόντα Φώτου και εξερευνήστε νέες γεύσεις και συνδυασμούς που μπορούν να κάνουν το τραπέζι σας ακόμα πιο πλούσιο και υγιεινό!