ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Αντικαταβολή
Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας Courier, με χρέωση 2,00 € ανά αποστολή.

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
(α) H ασφάλεια των πληρωμών δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση για εμάς αλλά αποτελεί αυτοσκοπό. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή Paypal γίνονται ή στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank – η οποία έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών – ή στην online πλατφόρμα πληρωμών Paypal και προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί πιστοποιημένα συστήματα κι είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες.
(β) Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN των καρτών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Prepaid.
(γ) Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
(δ) Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

(α) Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση. Στη συνέχεια θα παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τον αριθμό παραγγελίας, καταθέτετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα προχωρήσει από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα του myfotou.gr.
(β) Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριο μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
(γ) Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαραίνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN Λογαριασμού: GR95 0140 3110 3110 0200 2002 320
Δικαιούχος Λογαριασμού: Φώτου Αικατερίνη

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN Λογαριασμού: GR23 0260 1590 0008 1020 0478 053
Δικαιούχος Λογαριασμού: Φώτου Αικατερίνη

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN Λογαριασμού: GR94 0110 8580 0000 8584 0035 860
Δικαιούχος Λογαριασμού: Φώτου Αικατερίνη

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN Λογαριασμού: GR81 0171 6190 0066 1910 8230 730
Δικαιούχος Λογαριασμού: Φώτου Αικατερίνη

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 698 6808270 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].