ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γενικά

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας μέσω της εταιρείας ACS Courier ή Courier Center εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 2-5 εργάσιμες ημέρες. Η αντικαταβολή πληρώνεται με μετρητά στον υπάλληλο της Courier, κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, με χρέωση 2,00 €/αποστολή.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς αργίες, απεργίες, κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα στις μεταφορές, λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Οι αποστολές προϊόντων ασφαλίζονται με βάση την εκάστοτε πολιτική και τους όρους συναλλαγών της μεταφορικής που αποστέλλεται η παραγγελία. Η Εταιρεία δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης ή την ακύρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη δυνατότητα της Εταιρείας.

Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα 7:00 π.μ. έως Πέμπτη 12:00 π.μ. επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στις επίσημες αργίες ή παραμονές αυτών θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό γίνεται με σκοπό να μην παραμένουν τα προϊόντα για πολλές ημέρες στη μεταφορική εταιρεία.

H διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η Εταιρεία δε φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τη μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσής τους. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή ενδεχόμενης μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβαρύνεται ο ίδιος με το επιπλέον κόστος μεταφοράς ή το κόστος ατελέσφορης μεταφοράς.

H παραλαβή των προϊόντων και η υπογραφή του πελάτη στο έντυπο του μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή της παραγγελίας από τον πελάτη. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεσή της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected], ή τηλεφωνικά στο +30 698 6808270

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, η Εταιρεία δεν υπέχει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της ταχυμεταφορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων.

Υπηρεσίες Εσωτερικού

Για χερσαίους προορισμούς, με παράδοση τις επόμενες 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση ανέρχεται στα 3,00/αποστολή, για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/αποστολή.

Για νησιώτικούς προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-3 ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3,00/αποστολή για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/αποστολή.

Για δυσπρόσιτους προορισμούς*, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-5 ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 6,00/αποστολή για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00/αποστολή.

*(Δυσπρόσιτοι προορισμοί ορίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της εταιρείας courier.)

Υπηρεσίες Εξωτερικού

Για αποστολές προς Κύπρο, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τρίτες Χώρες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του myfotou.gr για να ενημερωθείτε για τη χρέωση της αποστολής, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι ανωτέρω χρεώσεις αποστολών ακολουθούν τους νόμους μεταφορών προϊόντων της εκάστοτε χώρας.

Θα πρέπει αρχικά να ενημερωθείτε από τις αρμόδιες αρχές της χώρας σας για ενδεχόμενους περιορισμούς που μπορεί να υπάρχουν για την εισαγωγή των προϊόντων μας. Στο myfotou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τα προϊόντα μας και, εφόσον αυτά πληρούν τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρας σας, μπορείτε να προχωρήσετε την παραγγελία σας.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τελωνειακές χρεώσεις που προκύψουν ενδεχομένως κατά την αποστολή των προϊόντων.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά, άνετα και γρήγορα από το χώρο σας και να τα προμηθευτείτε απευθείας από το κατάστημα μας, χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς για αγορές άνω των 45,00€/αποστολή και με βάρος αποστολής που δεν ξεπερνάει τα 5 κιλά. Σε περίπτωση που το βάρος αποστολής ξεπερνάει τα 5 κιλά, προκύπτει επιπλέον χρέωση ως ανωτέρω για κάθε επιπλέον κιλό.

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 80,00€, ανεξαρτήτως βάρους αποστολής.